Hastanemizce Staj Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin Dikkatine
17 Mayıs 2024

2024 YILI YAZ STAJI BAŞVURU EVRAKLARI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden Yaz Stajı yerleştirilmesi yapılarak Gediz Devlet Hastanesinde staj/uygulama dersi yapacak öğrencilerden;

1- Staj Başvuru Formu : Fotoğraflı, ıslak imzalı, mühürlü mutlaka okul tarafından onaylanmış, staj yeri bilgileri hariç form eksiksiz doldurulacak. Staj başvuru formalarında okul idaresince önceden imzalanmış matbu evrak üzerine öğrencinin elle kendi bilgilerinin doldurulduğu başvuru formları kabul edilmeyecektir. 1 Nüshası Hastanemizde kalacaktır.

(Onaysız ve eksik doldurulmuş formlar kesinlikle kabul edilmeyecektir)

2- İş Yeri Staj Sözleşmesi: 3 Nüsha düzenlenecektir. Okul, Öğrenci/Öğrenci Velisi imzalı olacak, imzasız fotoğrafsız (formda fotoğraf isteniyorsa yapıştırılmış olarak gelecek, istenmiyorsa fotoğrafsız olacak) kabul edilmeyecektir. 1 Nüshası Hastanemizde kalacaktır.

3- İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Katılım Belgesi: Staj yapacağı birime uygun nitelikte eğitim aldığına dair sertifika, belge, yazı ya da okulda ders olarak görmüş ise transkript.

4- İkametgâh Belgesi

5- SGK İşe Giriş Bildirgesi: Staja başladığı ilk gün Hastanemiz Eğitim Birimi sorumlusuna teslim edilecektir.

7- Ziraat Bankası Gediz Şubesinden Öğrenciye ait Hesap Numarası: Anlaşmalı Banka olduğundan

8- Kan Tahlilleri :AntiHAVIgG, HBsAg, AntiHBs, AntiHCV ,

9- Aşı Kartı: Tetanoz : Aşısının yapıldığını gösteren belge istenmektedir.

10-EY.YD.02 STAJYER ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME VE TAAHHÜT BELGESİ.pdf

Staj evrakları;20 Mayıs-12 Haziran 2024 tarihine kadarGediz Devlet Hastanesi Eğitim Birimine teslim edilecektir. Staj evrakları eksik olan öğrenciler staja başlayamayacaktır.